Juridisch advies

Legal Roadmap levert maatwerk en zal u vooraf duidelijk informeren over de kosten

Bij Legal Roadmap kunt u terecht voor het laten opstellen van juridische brieven, het laten invullen van formulieren, het voeren van telefoongesprekken, bemiddelen naar instantie, bezwaar- en beroepsprocedures, belastingadvies en verwijzingen naar andere hulp- of dienstverlening. Wij bieden voor nog meer diensten -naast het geven van juridisch advies en workshops- onze support aan, neem voor vragen hierover vrijblijvend contact met ons op.

Legal Roadmap levert maatwerk en zal u vooraf duidelijk informeren over de kosten. Hierbij gaan wij uit van de inspanning die nodig is om aan uw wensen te voldoen. Wij werken dan ook niet met vaste tarieven. Voordat wij voor u aan het werk gaan, maken wij onderling duidelijke prijsafspraken. Van Legal Roadmap kunt u een dienstverlening verwachten die transparant, eerlijk en onafhankelijk is.

Legal Roadmap
Email: info@legalroadmap.nl
Tel: +31 (0)613011520
Voertalen: Nederlands, Engels, Punjabi, Hindi en Urdu.

Neem contact op (max. 30 min. gratis advies)

Het eerste gesprek is bij ons oriĆ«nterend en gratis. We willen graag kennismaken, onze visie uitleggen en aangeven wat we voor je kunnen betekenen. Wij maken een globale beoordeling van de noodzakelijke werkzaamheden – waarbij wij zo nodig nader met u overleggen – en de juridische mogelijkheden. Dit eerste contact is altijd gratis!