Aangifte

Belastingaangifte voor particulieren 

Heeft u hulp nodig bij uw belastingaangifte of wenst u belastingadvies? Dan kan Legal Roadmap u verder helpen. De fiscale wet- en regelgeving verandert constant en de complexiteit is enorm toegenomen.

Legal Roadmap biedt deskundig advies bij al uw belastingaangiften en aanverwante vragen. Dit zowel voor particuleren als ondernemes (ZZP’ers). Naast het opstellen van belastingaangifte helpen en adviseren wij u ook graag bij het aanvragen of wijzigen van toeslagen, het indienen van bezwaar, het aanvragen van uitstel of andere fiscale zaken. Zolang u uw administratie goed bijhoudt, bent u bij Legal Roadmap aan het juiste adres.

Heeft u een brief ontvangen van de Belastingdienst om belastingaangifte te doen? Dan moet u vóór 1 mei elk jaar uw aangifte hebben ingediend. Ook als u geen brief heeft ontvangen van de Belastingdienst, kunt u in veel gevallen verplicht zijn om uw aangifte in te vullen. U dient dan uit eigen beweging aangifte te doen. De Belastingdienst verlangt dat uw aangifte op tijd, volledig en juist is. Voldoet uw aangifte niet aan deze voorwaarden, dan kan dit u soms een vervelende boete opleveren.

Tarieven Particulieren (excl. btw) per 1 januari 2020:

Voorrijkosten huisbezoek: in onderling overleg

Belastingaangifte voor ondernemers

De onderstaande tarieven zijn exclusief btw. Voor een kleine extra vergoeding komen wij bij u thuis om de aangifte voor u in orde te maken. Wij bieden ook diverse pakketten aan.

De tarieven zijn gebaseerd op het in één keer compleet aanleveren van alle gevraagde relevante gegevens. Bij het niet compleet aanleveren van de gevraagde relevante gegevens brengen wij de extra tijd die nodig is om de werkzaamheden af te ronden in rekening bovenop het tarief. Als u een afspraak niet tijdig heeft afgezegd (minimaal 24 uur van te voren), ontvangt u een factuur van € 25,00 voor één afspraak.

Bovengenoemde prijzen zijn excl. btw en alleen geldig voor ondernemers (ZZP’ers).