Aangifte particulieren

Belastingaangifte voor particulieren 

Heeft u hulp nodig bij uw belastingaangifte of wenst u belastingadvies? Dan kan Legal Roadmap u verder helpen. De fiscale wet- en regelgeving verandert constant en de complexiteit is enorm toegenomen.

Legal Roadmap biedt deskundig advies bij al uw belastingaangiften en aanverwante vragen. Dit zowel voor particuleren als ondernemes (ZZP’ers). Naast het opstellen van belastingaangifte helpen en adviseren wij u ook graag bij het aanvragen of wijzigen van toeslagen, het indienen van bezwaar, het aanvragen van uitstel of andere fiscale zaken. Zolang u uw administratie goed bijhoudt, bent u bij Legal Roadmap aan het juiste adres.

Heeft u een brief ontvangen van de Belastingdienst om belastingaangifte te doen? Dan moet u vóór 1 mei elk jaar uw aangifte hebben ingediend. Ook als u geen brief heeft ontvangen van de Belastingdienst, kunt u in veel gevallen verplicht zijn om uw aangifte in te vullen. U dient dan uit eigen beweging aangifte te doen. De Belastingdienst verlangt dat uw aangifte op tijd, volledig en juist is. Voldoet uw aangifte niet aan deze voorwaarden, dan kan dit u soms een vervelende boete opleveren.

Tarieven Particulieren (excl. btw) per 1 januari 2023:

Avond- en weekendtarief voor spoedopdrachten: extra toeslag € 25 per uur

Voorrijkosten huisbezoek: in onderling overleg